|
FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl
|
"fachowcy" w ASiO |
Autor |
Wiadomość |
Linduś
Włóczykij wróg publiczny nr 1

Wiek: 38 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2834 Skąd: Miasto Włókniarzy
|
Wysłany: 22-12-2017, 13:42
Bolid: Punto Grande 1,4 8v / 126p 650 |
|
|
nie chcę zaspamowywać tutaj posta- ale aczkolwiek mógłbym polemizować
ASO jest ASOwi nie równe to jednak prywatny zakład, który zatrudnia różnych ludzi - wpadki niestety każdemu się mogą zdarzyć |
_________________ Niebo świeci pogodnie, od bruków coraz chłodniej,
Dobrze być tylko przechodniem, ulicą życia iść,
Była nam kiedyś dana Ziemia Obiecana,
Niezabliźniona rana, zielony młody liść…
|
|
|
|
 |
drift_king
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 22-12-2017, 14:31
Bolid: Sc VAN 2010 |
|
|
Popieram przedmówcę-ASO czy warsztat nieASO to nie szyld i polerowane płytki świadczą o jakości.W kazdym pracują ludzie i to od tych ludzi i tego co robią zalezy...jak będzie |
|
|
|
 |
ul7855
Nałogowiec
|
Wysłany: 22-12-2017, 17:07
Bolid: 1.1 MPI LPG |
|
|
Prawda, znajomy robił w warsztacie samochodowym, teraz na budowie kładzie tynki a myśli o powrocie do grzebania w jakimś warsztacie. |
|
|
|
 |
Paweł1984
spamer team Jasper84
|
Wysłany: 22-12-2017, 21:04
Bolid: Seicento sporting+,Hundai I30N performance |
|
|
Linduś napisał/a: | nie chcę zaspamowywać tutaj posta- ale aczkolwiek mógłbym polemizować
ASO jest ASOwi nie równe to jednak prywatny zakład, który zatrudnia różnych ludzi - wpadki niestety każdemu się mogą zdarzyć |
Ludzi,którzy wykonują swoją pracę według procedur i nie przykładają do tego się bo w większości nie maja pasjii,tzw.benzyny we krwi i dlatego nadają się do Aso,bo jak by za bardzo się spuszczali totaki pracownik jest niewygodny.Ma być szybko,tanio dla ASO,fakturka,paragon,karta /gotówka i see U again. |
|
|
|
 |
MichałFIAT
Nałogowiec
|
Wysłany: 23-12-2017, 10:25
Bolid: seicento 1,1 2002r i 2003r |
|
|
Witam , temat troszkę zszedł na inny temat . Moim zdaniem jakość pracy zależy od wielu czynników, jednak najważniejszy jest kierownik bo to on odpowiada za pracę i dobiera sobie ludzi lecz czasem ma nad sobą "prezesa , dyrektora "itp. Idiotę który żąda maksymalnych zysków kosztem wynagrodzenia pracowników a to potrafi zniszczyć nawet najlepszego fahowca a w konsekwencji całą firmę. |
|
|
|
 |
Linduś
Włóczykij wróg publiczny nr 1

Wiek: 38 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2834 Skąd: Miasto Włókniarzy
|
Wysłany: 23-12-2017, 14:03
Bolid: Punto Grande 1,4 8v / 126p 650 |
|
|
dobra podzieliłem temat, bo faktycznie mocny offtop się zrobił
Pawle, może jakbym nie siedział w tym dzień w dzień przyznałbym rację - ale widzę jak się pracuje i wiem jak się pracuje w mniejszych warsztatach.
Jak są ogarnięci ludzie to nie ma znaczenia czy jest szyld czy nie ma. A u nas jest dwóch bardzo ogarniętych, z czego jeden to faktycznie krejzol zaraz po szkole, który po wachcie napitala do swojego garażu lepić fuchy.
Owszem procedury są, ale każde auto psuje się inaczej i po prostu nie da się zrobić szablonowo niczego i w czasie takim jak przewiduje metryczka na monitorze
I nie, nie piszę tak z powodu, żeby "nie robić we własne gniazdo"
A mojego Punciaka odkąd pracuję to w zasadzie już rzadko kiedy sam dłubę |
_________________ Niebo świeci pogodnie, od bruków coraz chłodniej,
Dobrze być tylko przechodniem, ulicą życia iść,
Była nam kiedyś dana Ziemia Obiecana,
Niezabliźniona rana, zielony młody liść…
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|