jak wyprzedzić Audi A4 2,5 TDI |
Autor |
Wiadomość |
jerzyk
Loża szyderców

|
Wysłany: 04-10-2010, 21:21
Bolid: Audi |
|
|
fulara napisał/a: |
moze babka nie umiała jeździć albo 2 biegu nie wbijała |
moze nie wiedziała że się taki zacięty wyścig toczy |
|
 |
Verchi
Nałogowiec

|
Wysłany: 04-10-2010, 21:23
Bolid: SCS 1.4 16V |
|
|
jerzyk napisał/a: |
myslałem ze moje sc jest szybkie, bo takie audi wykosi do 150 km/h, ale widocznie za wolno biegi zmieniam |
Pewnie za wolno zmieniasz, bo z teorii naszego kolegi wynika, iż Twoje 100-konne sc powinno na wstecznym wciągać takie A4 |
_________________ Borki 2010 #100
Sypniewo 2011 #100
Najszybszy sej w mieście |
|
|
|
 |
Bandzior
Nałogowiec

Wiek: 37 Dołączył: 17 Wrz 2008 Posty: 384 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 04-10-2010, 21:28
Bolid: SC 1.1S & Wartburg 353S |
|
|
Verchi napisał/a: | jerzyk napisał/a: |
myslałem ze moje sc jest szybkie, bo takie audi wykosi do 150 km/h, ale widocznie za wolno biegi zmieniam |
Pewnie za wolno zmieniasz, bo z teorii naszego kolegi wynika, iż Twoje 100-konne sc powinno na wstecznym wciągać takie A4 |
Ja bym próbował na luzie |
|
|
|
 |
lukson
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 04-10-2010, 23:00
Bolid: seicento |
|
|
hehe 100 konne i po 40 minutach jazdy chłop wychodzi z bólem głowy ale co z amatorką pisać. Wstawie niedługo jakieś foty to sobie porozmawiamy miszczowie i chętnie przyjme wyzwanie a co tych torów to jest dobre dla dzieci.
Ludzie uczepiliście się tego audi po prostu jeżeli on wyprzedza mnie potem ja jego to chyba nie nazwałem tego żle że chłop nie miał przewagi. powtarzam znawcy moc to dużo ale nie wszystko. Chętnie bym zobaczył takich mocarzy jak Wy jak radzą sobie na zakrętach hehe
Kolejna sprawa jak wsadza taki burak jakieś mts technik, czy inne gówno albo obniża samochód i on wygląda jak to nie rozmawiajmy tutaj o szybkiej jeździe panowie. Ci co mają konkretne i potrafią jeździć to wiedzą o czym pisze
[ Dodano: 04-10-2010, 23:10 ]
Niewiem który to pisał że ale mnie przy 140 km/h naprawde nie przechyla jedyne co mi się zdarzyło to że opona traci trakcje bo przy mojej jezdzie rok i przednie opony wymiana ale nic więcej. Zawieszenie konkretne to jest konkretne ale mało kto ma takie mający pojazd marki seicento 1.1 bo raz szkoda mu kasy a dwa niestety nie ma jej. Więc niech wypowie się ktoś kto zna się na rzeczy a nie ktoś co mu ktoś powiedział i radość mu sprawia wyśmiewanie się z innych. Ale dopóki się nie przekonasz na własnej skórze to piszecie takie smuty. A mi tak naprawde nie chodzi o kłótnie tylko o to co moje seicento potrafi i każdemu udowodnie że samochód spokojnie wytrzyma z waszą mocą.
Inaczej rzecz się ma w pojazdach A- grupowych.
[ Dodano: 04-10-2010, 23:18 ]
Bandzior jak coś zostaw jakieś namiary na swoją osobę nie ukrywam że czasami odwiedzam Twoje strony myśle że będziesz mógł jaśniej się wypowiedzieć odnośnie tego co pisze.
[ Dodano: 04-10-2010, 23:31 ]
Ty fulara pisząc o środkach niedozwolonych zastanwów się sam co piszesz skoro niby to co posiadasz czyli 80km z 1.1 mpi powinno świadczyć ze amator nie jesteś bo jak mi wiadomo max z 1.1 znaczy bez uszczerbku dla silnika i nie wstawianiu rur wydechowych że sąsiedzi z kilometra słyszą że jedzie coś ale czy to ciągnik czy motor bez tłumika to nie wiedzą a potem śmieją się ze samochód ale mi wiadomo że z 1.1 przy płynnej pracy silnika i super brzmiącym wydechu to 75km ale widocznie się myle |
|
|
|
 |
Ciacho
Skoda Lover
Wiek: 39 Dołączył: 09 Cze 2006 Posty: 2755 Skąd: Podkarpacie
|
Wysłany: 04-10-2010, 23:43
Bolid: Skoda Octavia II FL 1.6 TDI Greenline |
|
|
oj chłopie, normalnie w takie coś nie wierze, ale ciebie szatan opętał jak nic
lukson napisał/a: | Ty fulara pisząc o środkach niedozwolonych zastanwów się sam co piszesz skoro niby to co posiadasz czyli 80km |
chodzi o przebieg - 80tyś km..............
lukson napisał/a: | Ludzie uczepiliście się tego audi po prostu jeżeli on wyprzedza mnie potem ja jego to chyba nie nazwałem tego żle |
wszystko zależy od sytuacji, generalnie gość co jedzie audi to nie taki gość jak ty - on po prostu nie musi niczego udowadniać tobie, bo wystarczy kilka sekund i jesteś daleko w tyle - on to wie i ta świadomość mu wystarcza... nie każdy sie tak stresuje, że ktoś jest szybszy od niego, nawet jeśli to jest małe siecento |
Ostatnio zmieniony przez Ciacho 04-10-2010, 23:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Ania
stokrotka

|
Wysłany: 04-10-2010, 23:45
Bolid: Fiat |
|
|
Ciacho napisał/a: | chodzi o przebieg - 80tyś km.............. |
Ciacho napisał/a: | gość co jedzie audi to nie taki gość jak ty - on po prostu nie musi niczego udowadniać tobie, bo wystarczy kilka sekund i jesteś daleko w tyle - on to wie i ta świadomość mu wystarcza |
Ciacho, jesteś mądry bardzo |
_________________ Szukaj mnie...
 |
|
|
|
 |
Ciacho
Skoda Lover
Wiek: 39 Dołączył: 09 Cze 2006 Posty: 2755 Skąd: Podkarpacie
|
Wysłany: 04-10-2010, 23:49
Bolid: Skoda Octavia II FL 1.6 TDI Greenline |
|
|
e tam my wszyscy durnie jesteśmy, a seicento luksona wyprzedzi wszystko co sie rusza, na zakrętach z dużą prędkością i nawet sie nie przechyli, a dlaczego? a bo trzeba jeździć umieć no |
|
 |
Citeriusz
Nałogowiec
|
Wysłany: 04-10-2010, 23:50
Bolid: Seicento |
|
|
Ja wiem!! Ten z audi napewno dal sie wyprzedzic zeby sprawic radosc kierowcy seicento. Ja tez dzisiaj wyprzedzilem audi i to ruszajac z pod swiatel, tylko ze bylo to stare Audi 80 z dieslem. |
|
|
|
 |
Łukasz
AntyToyotowy
|
Wysłany: 05-10-2010, 00:07
Bolid: Ford Focus Kombi 1.6 zetec 2004r. 152 k km |
|
|
nie napisze komentarza.... |
|
 |
lukson
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 05-10-2010, 00:30
Bolid: seicento |
|
|
oj ludzie ludzie niiewiem Ciacho czy jak ci tam ile ty masz lat chłopie po co piszesz smuty które każdy wie człowieku wczytaj się w temat a jak chcesz imponować to imponuj takim 15 latkom którzy zaczynają zabawe z samochodami ale typowy durny polak sam nie może to i komuś jeszcze wpiera jakieś idiotyzmy. Chłopie ja wpiełem się w temat chcąc powiedzieć że wcale nie jest prawdą to co ludzie piszą chłopie ja doskonale wiem że piszesz prawde ale z tym audi to na prostej a ja pisałem o normalnej trasie ale po co to pisać tutaj siedzą same mądre i doświadczonie głowy ala hołek i reszta dobra bez sensu są te rozmowy bo najważniejsze panie ciacho i reszta wczytaj się w tekst i komentuj ale widać mechanika ci bardziej służy niż inteligencja więć koncze te rozmowy bo naprawde w porównaniu z Wami to tuman jestem i nie mam pojęcia o czym pisze
amatorka zawsze będzie amatorką |
|
|
|
 |
paker228
spamer team Lokalny Czepiacz

|
Wysłany: 05-10-2010, 08:37
Bolid: 1.1 MPI |
|
|
i to wszystko w temacie seicento kontra matiz...
dziwię się że do tej pory żaden mod nie uciął tej dyskusji, bo jak ktoś zacznie jakąś gadkę w nieodpowiednim miejscu, nie na temat, to od razu jest reakcja.. |
|
 |
anathema4
Nałogowiec

Wiek: 41 Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 677 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 05-10-2010, 11:19
Bolid: Był SC 1.1SPI. Jest Panda II 1.2 Dynamic. |
|
|
Ja tam mu wierzę, że wyprzedził. Sam dziś wyprzedziłem swoim Sejkiem Chryslera 300C na trasie a tam silnik 5,7 litra jest. Pfff. Raz nawet kiedyś Porche 911 wyprzedziłem Pandą Taty.
Tzn. kierowcy tych aut nie wiedzieli, że się z nimi ścigam ale wyprzedziłem. Słowo honoru! |
_________________ Być latarnią dla innych... |
|
|
|
 |
barthez
Nałogowiec professional audio

|
Wysłany: 05-10-2010, 12:57
Bolid: Fiat CC 0.7 R2 4V (170A.046) |
|
|
A ja w to wcale nie wierzę. Moją byłą mazdą (1.6 ok 100KM) co najwyżej szedłem na trasie łeb w łeb z a4 w wersji combi. Co on tam miał to nie wiem-tylko kopciucha, śmierdziucha tDI. Powyżej 155km/h zrezygnowałem bo zaczynał się robić ruch na drodze.
Wchodzenie, nawet ze sztywnym zawieszeniem z dużymi prędkościami w zakręty(np. 90*) przeczy prawom fizyki. |
_________________ Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. ?więta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy/diesla amen. |
|
|
|
 |
anathema4
Nałogowiec

Wiek: 41 Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 677 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 05-10-2010, 13:16
Bolid: Był SC 1.1SPI. Jest Panda II 1.2 Dynamic. |
|
|
barthez napisał/a: | A ja w to wcale nie wierzę. |
Och! Nie wyczuwasz nutki ironii w mojej wypowiedzi? |
_________________ Być latarnią dla innych... |
|
|
|
 |
marekmartysz
Bywalec

|
Wysłany: 05-10-2010, 16:45
Bolid: 1.2 16v szach mat |
|
|
lukson napisał/a: |
Niewiem który to pisał że ale mnie przy 140 km/h naprawde nie przechyla jedyne co mi się zdarzyło to że opona traci trakcje bo przy mojej jezdzie rok i przednie opony wymiana ale nic więcej.
|
zrob zbierznosc do przestaniesz opony wymieniac |
_________________ mjbuggyteam.pl.tl
 |
|
|
|
 |
|