Kredyt hipoteczny a zaświadczenie o zarobkach |
Autor |
Wiadomość |
rules
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 20-06-2019, 08:33 Kredyt hipoteczny a zaświadczenie o zarobkach
Bolid: Scorpio 00 2.0 sedan |
|
|
Przyszedł czas na stabilizację oraz chciałbym wreszcie kupić sobie mieszkanie. Zastanawiam się jednak czy jest możliwość uzyskania kredytu hipotecznego w sytuacji jeśli ma się własną dzialalność gospodarcza i z dochodami bywa róznie. W jednym miesiącu bardzo małe, a w innym już dużo większe. |
|
|
|
|
Blaviken
Bywalec
|
Wysłany: 20-06-2019, 19:48
Bolid: Focus ST mk2, Bravo 1.6 GT, Seicento 900 |
|
|
Liczy się średnia za jakiś tam czas, to się da bez problemu zrobić przygotuj się tylko na masę dokumentów do zdobycia.
Nie chodź po bankach tylko znajdź sobie niezależnego doradcę kredytowego, oni potrafią niektóre rzeczy ponaginać. |
|
|
|
|
MaciejK
Bywalec
|
Wysłany: 21-06-2019, 13:25
Bolid: seicento |
|
|
Powiem Ci,żę bardzo wiele zależy od tego jak wysoki kredyt chcesz wziąć oraz jakie są Twoje ogólne zarobki tak więc nie ma sensu w tym zakresie generalizować bo może być z tym bardzo różnie. Sam prowadzę działalność gospodarczą. Zarobki również mam różne ale kredyt na mieszkanie dostalem bo posiadałem duży wkład własny no i liczyły się tutaj jeszcze dochody mojej żony. |
|
|
|
|
Alicja2024
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 30-04-2024, 09:40
Bolid: Ford |
|
|
Jeśli szukasz pozabankowej pożyczki hipotecznej na spłatę zobowiązań lub inne cele związane z prowadzoną działalnością, to zapraszam do zapoznania się z ofertąhttps://hipoinvest.pl/. Szybkie finansowanie bez sprawdzania bazy BIK i zdolności kredytowej. |
|
|
|
|
|