Seicento do ślubu - dobry pomysł? |
Autor |
Wiadomość |
ziggy
Bywalec
|
Wysłany: 13-06-2016, 11:17 Seicento do ślubu - dobry pomysł?
Bolid: Seicento |
|
|
Zastanawiam się czy przejazd Seicento do ślubu to dobry pomysł. Moja przyszła żona jeździ tym autem na co dzień. Wyobrażacie sobie, że jedzie korowód ślubny. Na początku my, w naszym przyozdobionym Seicento, a za nami limuzyny, Mercedesy, BMW i inne Czy lepiej nie kombinować ? |
|
|
|
 |
mmaciek12
Nałogowiec
Wiek: 29 Dołączył: 06 Sie 2014 Posty: 129 Skąd: Mińsk Maz.
|
|
|
|
 |
Perm
Bywalec

|
Wysłany: 13-06-2016, 12:58
Bolid: Seicento 1.1SPI Sporting |
|
|
Cytat: | a za nami limuzyny, Mercedesy, BMW | dobrze powiedziane.
Jak dla mnie to dwa warunki
Czy zmieścicie się w tym, panna młoda suknie pewnie z 1.5m będzie wlokła za sobą i znając życie ciężko to będzie upchnąć w aucie
No i ostatni warunek, kierowcy bmw, limuzyn itd. Mogą się obrazić że nie mogą dogonić seicento |
|
|
|
 |
dawiddawidowski
Moderator Cento Nowy Sącz

|
|
|
|
 |
Magikrealista
Nałogowiec

Wiek: 34 Dołączył: 29 Kwi 2015 Posty: 368 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 13-06-2016, 14:51
Bolid: Ceed 1.4 DOHC |
|
|
Też bym pojechał a weź babe przekonaj |
|
 |
KrzychuB
Nałogowiec

Wiek: 41 Dołączył: 06 Mar 2012 Posty: 293 Skąd: Nowy Sącz
|
|
|
|
 |
dawiddawidowski

|
|
|
|
 |
rules
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 14-06-2016, 09:02
Bolid: Scorpio 00 2.0 sedan |
|
|
Można. Kiedyś ludzie podobno i maluchami jeździli do ślubu. Osobiście uważam, że Seicento to kiepski pomysł na auto ślubne. Główny argument to brak miejsca. Szczególnie, że młoda pewnie będzie w puchatej sukni.
Gdyby to ode mnie zależało, to pewnie zdecydowałbym się na coś takiego [spaaam]
Powinno prezentować się znacznie lepiej. |
|
|
|
 |
dawiddawidowski

|
Wysłany: 14-06-2016, 16:08
Bolid: SC Abarth 1.4 16v 6speed |
|
|
Puchate suknie wyszły z mody, teraz to raczej obciachowe W ciągu ostatnich 5 lat nie pamiętam żeby któraś pani młoda miała suknię jak to było z 10 lat temu
Każdy do ślubu chce jechać limuzyną, suvem lub zabytkiem... mało osób stawia na oryginalność Kuzyn miesiąc temu jechał insignią - oplomaniak |
_________________ Polska Jazda SC
ROSSO BAROCCO by dawid |
|
|
|
 |
rules
nówka sztuka ;)
|
Wysłany: 15-06-2016, 09:04
Bolid: Scorpio 00 2.0 sedan |
|
|
Nie generalizowałbym, ze puchate suknie wyszły z mody. Wciąż popularne są suknie typu wąsko na górze i szeroko na dole. Fakt, że obecnie suknie ślubne nie są tak szerokie jak kiedyś, ale takie całkiem wąskie też nie są. Poza tym w tym aucie które tutaj wyżej wrzuciłem, zmieszczą się młodzi oraz świadkowie. My jechaliśmy razem ze świadkami i było bardzo fajnie. |
|
|
|
 |
Miecho
Bywalec
Wiek: 36 Dołączył: 16 Lip 2013 Posty: 80 Skąd: Tarnów/Kraków
|
Wysłany: 15-06-2016, 10:51
Bolid: SC 1.1 SPI Schumacher |
|
|
Mnie się wydaje że to zależy od młodych. Jeśli im nie przeszkadza że nie mają jakiegoś szofera tylko jadą sami i młoda ma suknie która nie będzie wyłazić przez okno to nic nie stoi na przeszkodzie. Każdy jedzie w czym chce i co mu się podoba. Kiedyś widziałem parę młodą w garbusie cabrio. A co do tego różowego u góry to osobiście nigdy nie chciał bym w czymś takim jechać ale każdy ma swój gust i swój styl. |
|
|
|
 |
ziggy
Bywalec
|
Wysłany: 18-07-2016, 13:20
Bolid: Seicento |
|
|
rules napisał/a: | Można. Kiedyś ludzie podobno i maluchami jeździli do ślubu. Osobiście uważam, że Seicento to kiepski pomysł na auto ślubne. Główny argument to brak miejsca. Szczególnie, że młoda pewnie będzie w puchatej sukni.
Gdyby to ode mnie zależało, to pewnie zdecydowałbym się na coś takiego http://www.auta-slubne.waw.pl/samochody.htm#fleet
Obrazek
Powinno prezentować się znacznie lepiej. |
Dzięki wszystkim za opinie. Analizowaliśmy różne opcje, i ta tutaj powyżej wydala się najrozsądniejsza pod względem ceny do jakości....
Pierwotnie miało być Seicento, ale odpuściliśmy Chyba jeszcze nie jesteśmy na to gotowi |
|
|
|
 |
MaciejK
Nałogowiec
|
Wysłany: 26-03-2019, 11:06
Bolid: seicento |
|
|
Temat troche nieaktualny ale my zastanawialiśmy się z narzeczoną jeszcze jakim samochodem jechać na ślub i wybralismy wlaśnie... .seicento. Nie miała dużej sukienki tak wiec spokojnie się w samochodzie zmieściła.
I szczerze to auto wygląda o wiele lepiej niż nawet nowsze wtedy samochody. A na pewno jajcarsko |
|
|
|
 |
|