[żal z sc.pl] Burak za kółkiem |
Autor |
Wiadomość |
Linduś
Włóczykij wróg publiczny nr 1

Wiek: 38 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2834 Skąd: Miasto Włókniarzy
|
Wysłany: 21-08-2015, 13:55 [żal z sc.pl] Burak za kółkiem
Bolid: Punto Grande 1,4 8v / 126p 650 |
|
|
dzisiaj z rańca mi ciśnienie podniósł jegomość w pejtonie
stoję ja sobie na czerwonym świetle, z zamiarem skrętu w prawo.
Idą ludzie to sobie stoję, a burol w szmelcwagonie za mną trąbi żebym jechał bo strzałka.. to mu pokazuje "Panie! ludzie na pasach " to on mnie się w łeb stuka...
Ruszyć nie zdążyłem, bo strzałka zgasła.. pojechały lewoskręty.
Zapala się zielone, ruszam, puszczam człowieka na pasach na ulicy, w którą skręcam, po lewej jedzie rower, ale dopiero wjeżdża to ja ruszam, a zaraz za mną pejton.. bierze mnie z lewej mało co nie strącając roweru i się kierownik jeszcze na mnie patrzy jak na debila....
no... teraz tak myślę, czy by mu z czystej zasady koło pióra nie narobić bo wszystko mam ładnie nagrane na kamerce i z tyłu i z przodu....
dużo przewinień nagrałem, ale sam robię błędy, święty nie jestem więc nic nie robię.. ale ten dzisiaj mnie szczególnie zalazł za skórę |
_________________ Niebo świeci pogodnie, od bruków coraz chłodniej,
Dobrze być tylko przechodniem, ulicą życia iść,
Była nam kiedyś dana Ziemia Obiecana,
Niezabliźniona rana, zielony młody liść…
|
|
|
|
 |
rotax24 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-08-2015, 14:12
|
|
|
Linduś napisał/a: | no... teraz tak myślę, czy by mu z czystej zasady koło pióra nie narobić bo wszystko mam ładnie nagrane na kamerce i z tyłu i z przodu.... | odpuść bo szkoda czasu a debil i tak się nie zmieni |
|
|
|
 |
z0mek
Nałogowiec

Wiek: 36 Dołączył: 24 Lis 2009 Posty: 404 Skąd: Okolice Krakowa
|
Wysłany: 21-08-2015, 14:48
Bolid: Odpychające się 95KM |
|
|
rotax24 napisał/a: | Linduś napisał/a: | no... teraz tak myślę, czy by mu z czystej zasady koło pióra nie narobić bo wszystko mam ładnie nagrane na kamerce i z tyłu i z przodu.... | odpuść bo szkoda czasu a debil i tak się nie zmieni |
Więcej zachodu będzie niż pożytku z tego bo bezmózga nie zmienisz |
_________________ dobry plan nigdy nie jest zły, bo zły plan rzadko bywa dobry
Borki 2010 #122
Szczyrk 2013 #124
Szczyrk 2014 #65 |
|
|
|
 |
Magikrealista
Nałogowiec

Wiek: 34 Dołączył: 29 Kwi 2015 Posty: 368 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 21-08-2015, 16:16
Bolid: Ceed 1.4 DOHC |
|
|
Pokaż filmik z tej ciekawej przygody |
|
 |
dawiddawidowski
Moderator Cento Nowy Sącz

|
Wysłany: 21-08-2015, 17:15
Bolid: SC Abarth 1.4 16v 6speed |
|
|
Stracisz jeszcze więcej czasu i jeszcze więcej nerwów
Kumpel wozi w kieszeni drzwi kijek w razie jakby jakiś typ zaczął się z nim szarpać, raz już był używany |
_________________ Polska Jazda SC
ROSSO BAROCCO by dawid |
|
|
|
 |
KrzychuB
Nałogowiec

Wiek: 41 Dołączył: 06 Mar 2012 Posty: 293 Skąd: Nowy Sącz
|
|
|
|
 |
rotax24 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-08-2015, 22:59
|
|
|
KrzychuB napisał/a: | Linduś, zgłaszaj ja nie raz korzystam z kamerki | ale od 1 czerwca nagranie z kamerki nie może być użyte jako dowód w sprawie wiec szkoda czasu |
|
|
|
 |
KrzychuB
Nałogowiec

|
|
|
|
 |
rotax24 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-08-2015, 13:14
|
|
|
KrzychuB napisał/a: | rotax24, no to dziwne bo już od czerwca byłem pare razy i kierowcy dostali bencki najlepiej zgłosić ma stopagresjidrogowej tu masz link do tego i tam wybierasz odpowiedni dla CIebie https://malopolska.policja.gov.pl/pl/content/stop-agresji-drogowej.
Po jakimś czasie dostajesz email od swojej komendy i sie ugadujesz. Trwa to pół godzinki i tyle Po prostu potwierdzasz to co na filmie i bang |
Widzę że kręci Cię bycie "szeryfem" - widzisz ja nie należę do tego typu społeczeństwa które swoje kompleksy leczy w ten sposób |
|
|
|
 |
Majk-l
Nałogowiec Przyjaciel SC.PL

|
Wysłany: 22-08-2015, 18:26
Bolid: Peugeot 406 |
|
|
po łodzi tak sie jezdzi niestety... nie dosc ze organicacja ruchu i te ulice są kosmiczne to wiecej buractwa niz w warsiawie. Jak mam jechac do lodzi to mnie kiszki na lewą stronę wykręca jak tylko o tym pomysle |
|
 |
adrian
Nałogowiec

Wiek: 31 Dołączył: 07 Cze 2014 Posty: 728 Skąd: Piotrków Trybunalski
|
Wysłany: 22-08-2015, 23:04
Bolid: Seicento 1.1 MPI Abarth |
|
|
mistrzu to je łódź, tam właśnie takie buraki jeżdżą.. ja nie raz do niejednego tam wysiadałem |
|
|
|
 |
KrzychuB
Nałogowiec

|
Wysłany: 22-08-2015, 23:27
Bolid: Seicento 900 |
|
|
rotax24 napisał/a: | widzisz ja nie należę do tego typu społeczeństwa które swoje kompleksy leczy w ten sposób |
wypraszam sobie takie teksty.
poczekamy aż Tobie tfu tfu coś się wydarzy i pech będzie że akurat nie będzie kamerki na dowód w tej sprawie.
Apropo jedna takich sytuacji była na portalu u mnie w mieście, nie zatrzymanie się przed pasami. ja zatrzymałem się, piesi weszli na pasy a z boku kierowca długa i wyprzedza na pasach, gdyby nie czujność pieszych to było by nie ciekawie.
Nie mówie żeby z każdym gównem lecieć ale jak ktoś ostro przegina to należą się bencki |
_________________ https://www.facebook.com/seicento900red oraz http://www.seicento.pl/viewtopic.php?t=369287
 |
|
|
|
 |
Steffan
Nałogowiec

|
Wysłany: 23-08-2015, 01:16
Bolid: e91 |
|
|
Lynda było sobie BMW kupić to by nie trąbili |
|
 |
jędrek
Nałogowiec
|
Wysłany: 23-08-2015, 09:05
Bolid: seicento 899 |
|
|
Steffan napisał/a: | Lynda było sobie BMW kupić to by nie trąbili |
Nie do końca tak jest bo ja akurat trąbię na mieście więcej na zamotanych kierowców wypasionych wozów Bez obrazy dla posiadaczy wypasionych wozów. |
|
|
|
 |
Linduś
Włóczykij wróg publiczny nr 1

Wiek: 38 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2834 Skąd: Miasto Włókniarzy
|
Wysłany: 23-08-2015, 13:11
Bolid: Punto Grande 1,4 8v / 126p 650 |
|
|
Majk-l napisał/a: | po łodzi tak sie jezdzi niestety... nie dosc ze organicacja ruchu i te ulice są kosmiczne to wiecej buractwa niz w warsiawie. Jak mam jechac do lodzi to mnie kiszki na lewą stronę wykręca jak tylko o tym pomysle |
No jak jeżdżą ELW EZG EPA i inne ościenne.. tudzież WE, WY to może tak być
Steffan napisał/a: | Lynda było sobie BMW kupić to by nie trąbili |
ni chu chu przymierzam się powoly do zmiany fury, ale żadnego helmuta pod uwagę nie biorę |
_________________ Niebo świeci pogodnie, od bruków coraz chłodniej,
Dobrze być tylko przechodniem, ulicą życia iść,
Była nam kiedyś dana Ziemia Obiecana,
Niezabliźniona rana, zielony młody liść…
|
|
|
|
 |
|