| Regulacja wysokości fotela kierowcy SC 1.1 MPI 2003r. | 

| Autor | Wiadomość | 

| jojo81   nówka sztuka ;)

| 

|  Wysłany: 02-03-2009, 18:46   Regulacja wysokości fotela kierowcy SC 1.1 MPI 2003r. Bolid: punto I 55 95r.
 | 
 |  
               | 
 |  
               | Czy jest regulacja wysokości fotela kierowcy w SC 1.1 MPI 2003r.?  Znalazłem na allegro fotel z regulacją wysokości, powiem szczerze, że się ździwiłem. Jestem na kupnie  SC 1.1 MPI 2003r. i jakoś wysoko mi się siedziało za kierownicą a nie jestem wysoki bo tylko 178cm wzrostu mam.Może ktoś wesprze wiedzą przyszłego użytkownika SC. |  | 

|   |  | 

|  | 

| BART0070   Bywalec

| 

|  Wysłany: 02-03-2009, 18:54 Bolid: Seicento + VW golf IV 1,9 TDI + corsa 1.2 16v
 | 
 |  
               | 
 |  
               | W SC nie ma regulacji wysokości fotela podaj linka do aukcji to chętnie zobaczymy to cudo   |  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

|   |  | 

|  | 

| Yool   Bywalec

| 

|  Wysłany: 02-03-2009, 19:27 Bolid: Seicento 1.1 SPI
 | 
 |  
               | 
 |  
               | "TOWAR POSIADA SPRAWNA REGULACJA PODNOSZENIA OPADANIA" tu pewnie chodzi mu o podnoszenie aby koś mógł wejść do tyłu a nie regulacje wysokości.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| 

|  Wysłany: 02-03-2009, 19:30 Bolid: punto I 55 95r.
 | 
 |  
               | 
 |  
               | No pewnie tak. Regulacja podnoszeni fotela skojarzyła mi się z regulacją wysokości fotela. |  | 

|   |  | 

|  | 

| barthez   Nałogowiec
 professional audio

| 

|  Wysłany: 03-03-2009, 18:22 Bolid: Fiat CC 0.7 R2 4V (170A.046)
 | 
 |  
               | 
 |  
               | 
 Przecież to jest standardowy taboret, więc gdzie w nim regulacja wysokości siedziska.
 |  
				| _________________ Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. ?więta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy/diesla amen.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| damian83d   Mordenator

| 

|    Wysłany: 03-03-2009, 22:26 Bolid: SEICENTO
 | 
 |  
               | 
 |  
               | nie wymyślił nikt  chyba jeszcze w seju regulacji wysokości  jedynie jak chcesz niżej fotel mieć to  kup jakieś inne fotele , kubełki  i wsadź na ceowniku,będziesz miał niżej i komfortowo       |  
				| _________________ bo Pamiętaj że,Gdy Uderzysz mnie-Oddam tak by Zabolało.! _
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |