FORUM SEICENTO Strona Główna FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl

FAQTANIE OC  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
SWAP Wiązka 1.1 MPI na 1.2 8v
Autor Wiadomość
piooteros 
nówka sztuka ;)

Wysłany: 20-08-2015, 22:08   SWAP Wiązka 1.1 MPI na 1.2 8v
   Bolid: SC 1.1 MPI na 1.2 8V

Witam

Tak wiem wiem zaraz dostanę opierr....... że to już było itp. ale mam seja Van 1.1 MPI kupiłem silnik z 1.2 8v z kompem wiązką immo stacyjką i kluczykiem ;) i po obszernej lekturze dokupiłem wiązke z SPI no niby wsio ładnie tylko po co wiązka z SPi ( no chyba że ta z 1.2 nie starczy do miejsca kompa z tego co widziłem w innym miejscu jest ) skoro mam kompletną z 1.2 razem z kompem . może to podłaczyć silnik -> wiązka-> komp ale co z podłączeniem do kabiny .... kurde może ktoś ogarnięty z 3 miasta by chciał ogarnąć temat lub ma jakiś porządny manual . Silnik oczywiście już w aucie problemem została tylko elektryka . aaaa miało byc tak pięknie ;P Aaaa i jakoś wszyscy pisza o przeróbce wiązkia le na tym temat się ucina co gdzie i jak ;)

TVC 
Nałogowiec
4performance club

Wysłany: 28-08-2015, 23:36   
   Bolid: Lancia Lybra SW 1.8 16V

pisz do gościa PIXAR myślę, że spokojnie to ogarnie :) :grin: ja niestety nie mam czasu :cry: :cry:

Odpowiedz do tematu