|
FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl
|
Gdzie zamówić terminal płatniczy? |
Autor |
Wiadomość |
Myszowór
Bywalec
|
Wysłany: 20-11-2024, 14:34 Gdzie zamówić terminal płatniczy?
Bolid: fiat seicento |
|
|
Hej, rozważam wprowadzenie terminala płatniczego w swojej działalności, ale nie wiem, jaką firmę wybrać. Słyszałem o różnych ofertach, ale ciężko mi się w tym połapać. Możecie coś polecić? |
|
|
|
|
ziggy
Bywalec
|
Wysłany: 21-11-2024, 09:34
Bolid: Seicento |
|
|
Cześć, na start najlepiej skorzystać z programów, które oferują darmowe terminale, szczególnie jak nigdy wcześniej nie miałeś takiego sprzętu w firmie. Zobacz sobie stronę https://polskabezgotowkowa.pl/. Tam masz możliwość wzięcia terminala bez kosztów przez rok, co jest mega wygodne na początek. Ważne, żebyś sprawdził, jakie są warunki po tym roku, bo różne firmy mają różne stawki. U mnie to działa fajnie, klienci zadowoleni, bo mogą płacić, jak im wygodniej. No i terminale teraz to praktycznie obowiązek, nawet w małych firmach. Sprawdź sobie, myślę, że warto. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|