FORUM SEICENTO Strona Główna FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl

FAQTANIE OC  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Energia dla biznesu
Autor Wiadomość
ziggy 
Bywalec

Wysłany: 27-03-2025, 11:11   Energia dla biznesu
   Bolid: Seicento

Zastanawiam się nad zmianą dostawcy energii do firmy. Chciałbym znaleźć coś, co pozwoli trochę lepiej zarządzać kosztami. Może ktoś się orientuje, kto obecnie oferuje sensowne warunki dla średnich przedsiębiorstw?

MaciejK 
Nałogowiec

Wysłany: 27-03-2025, 11:51   
   Bolid: seicento

W temacie energii sam miałem mętlik przez dłuższy czas, bo opcji niby sporo, ale jak zaczynasz grzebać w szczegółach, to często okazuje się, że to tylko ładnie wygląda na papierze. Sporo mi dało zajrzenie na https://www.unimot.pl/ – mają konkretną zakładkę dla klientów biznesowych i całkiem przyzwoicie wytłumaczone, co jak działa. Szczególnie jeżeli Twoja firma nie działa w jednym miejscu, tylko ma np. kilka lokalizacji, to można to sobie ogarnąć centralnie. Ja osobiście zacząłem się wtedy mocniej interesować tym, jak faktycznie wygląda struktura kosztów, bo wcześniej płaciłem po prostu faktury, nie wnikając.

daga80 
nówka sztuka ;)

Wysłany: 29-04-2025, 20:24   
   Bolid: Peugeot

Rozglądam się za rozwiązaniami do pakowania produktów i trafiłam na kogoś takiego jak producent maszyn pakujących. Szukam czegoś solidnego, co nie rozpadnie się po roku, a przy tym będzie miało wsparcie serwisowe. Czy ktoś może coś powiedzieć o jakości ich urządzeń? Może korzystacie w firmie z ich maszyn i możecie się podzielić opinią. Każda wskazówka będzie na wagę złota.

livia88 
nówka sztuka ;)

Wysłany: 06-05-2025, 13:52   
   Bolid: opel

Zdecydowanie też warto tutaj wspomnieć o pozostałych kwestiach, takich jak chociażby magazynowanie czy transport. Jak chodzi o to tutaj możecie przykładowo postawić na usługi EJKO http://ejko.com.pl/ . Oni są niezawodni w tym zakresie i maja korzystne ceny.

Odpowiedz do tematu