FORUM SEICENTO Strona Główna FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl

FAQTANIE OC  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Bluzy firmowe z logo gdzie zamawiacie?
Autor Wiadomość
MaciejK 
Nałogowiec

Wysłany: 17-06-2025, 09:30   Bluzy firmowe z logo gdzie zamawiacie?
   Bolid: seicento

Szukam jakiejś firmy, gdzie można zamówić bluzy firmowe z własnym logo. Chodzi mi o coś w miarę porządnego, żeby się szybko nie zniszczyło i żeby nadruk też był trwały. Macie jakieś sprawdzone miejsca?

Myszowór 
Nałogowiec

Wysłany: 17-06-2025, 10:54   
   Bolid: fiat seicento

Jest sporo takich firm, ale wiadomo — różna jakość. Warto patrzeć nie tylko na sam nadruk, ale też na jakość samych bluz. Lepiej dopłacić parę złotych i mieć coś, co po kilku praniach nadal będzie wyglądać dobrze. Możesz sobie zerknąć tutaj: https://ultrareklam.pl/bluzy-bawelniane-szyte-z-logo – robią bawełniane bluzy z logo i od razu masz większy wybór pod kątem kolorów i krojów. Jak planujesz większe zamówienie na firmę, to takie rzeczy się sprawdzają, bo potem ludzie chętnie to noszą, a nie tylko leży w szafie.

daga80 
nówka sztuka ;)

Wysłany: 24-06-2025, 23:27   
   Bolid: Peugeot

W naszej firmie zaczyna się mówić o przekształceniach i ewentualnej rozbudowie struktury. Przyznam, że trochę się obawiam, jak to wpłynie na nasze raportowanie i księgowość. Wpadłam na rozwiązania typu konsolidacja sprawozdań i wydaje się, że to może być dobre wsparcie przy większych zmianach organizacyjnych. Ciekawa jestem, jak to działa w praktyce

livia88 
nówka sztuka ;)

Wysłany: 02-07-2025, 22:34   
   Bolid: opel

Z czystej ciekawości zajrzałam na https://hellogadzet.pl/pol_m_Biuro_Lupy-6429.html i zaczęłam się zastanawiać, czy takie gadżety faktycznie są wykorzystywane w firmach. Może przy pracy z detalami albo przy jakichś analizach to faktycznie by się sprawdziło? Nie miałam wcześniej do czynienia z takim rozwiązaniem.

Odpowiedz do tematu