FORUM SEICENTO Strona Główna FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl

FAQTANIE OC  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wybór łóżka dla dwójki rodzeństwa w jednym pokoju
Autor Wiadomość
Arieno 
nówka sztuka ;)

Wysłany: 11-06-2026, 18:12   Wybór łóżka dla dwójki rodzeństwa w jednym pokoju
   Bolid: Fiat

Cześć wszystkim na forum. Mam nie lada orzech do zgryzienia i pomyślałem, że świeże spojrzenie innych użytkowników bardzo mi pomoże. Moje dzieciaki (brat z siostrą, 12 i 15 lat) muszą jeszcze przez rok dzielić jeden, dość spory pokój, zanim nie przeprowadzimy się do większego domu. Chcę im odświeżyć to pomieszczenie, żeby każde miało chociaż namiastkę własnej prywatności. Szukam dla nich osobnych łóżek, ale z racji ograniczonego miejsca muszę wybrać coś kompaktowego, a zarazem mega wytrzymałego. Moja starsza córka to typowa nastolatka, spędza w łóżku pół dnia z telefonem, z kolei syn ma niespożytą energię i boję się, że tradycyjne, delikatne meble szybko dokończą żywota przy jego pomysłach. Oglądałem rzemieślnicze łóżka młodzieżowe wykonane w 100% z drewna i zastanawiam się, czy to faktycznie taka duża różnica w porównaniu do mebli ze znanych skandynawskich sieciówek. Producent pisze o pancernych stelażach i braku sęków w materiale, co brzmi obiecująco, bo zależy mi na stabilności. Co sądzicie o takim rozwiązaniu? Kupować dwa identyczne modele, czy lepiej pozwolić im wybrać różne wzory i kolory, żeby podkreślić ich indywidualizm? Jakie macie patenty na wydzielenie stref w pokoju rodzeństwa?

Odpowiedz do tematu