Problem dotyczący e-sądu |
Autor |
Wiadomość |
Bombel
ZBANOWANY

|
Wysłany: 06-12-2012, 00:51 Problem dotyczący e-sądu
Bolid: Seicento 900 Fun '02 |
|
|
Czy ktoś korzystał? link
Problem jest następujący: po zalogowaniu na stronie głównej w zakładce "Możliwe akcje" mamy "Złóż nowy pozew", potem "1. Definiowanie powodów", dalej "Dodaj powoda" i tu strona się sypie Bo mieli i mieli okienko "Aktualizacja danych" ale nic poza tym się nie dzieje |
_________________ Takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego
Ignorantia iuris nocet
Si vis pacem, para bellum
Najniższy sej w Poznaniu? Srebrny ajzol
 |
|
|
|
 |
paker228
spamer team Lokalny Czepiacz

|
Wysłany: 06-12-2012, 08:26
Bolid: 1.1 MPI |
|
|
podpytałem kolegę który w zeszłym chyba roku składał przez e-sąd. czekam na odp, jak coś się dowiem to napiszę
edit:
i nic się nie dowiedziałem. Kolega nie miał żadnych problemów na zadnym etapie składania pozwu. Coś mi świta ze wtedy coś jeszcze kombinował z podpisem elektronicznym, ale chyba teraz to już nie jest wymagane.
Jedyne co do głowy mi przychodzi, to spróbowanie różnych przeglądarek, a na końcu kontakt z jakimś działem obsługi technicznej strony... |
|
 |
Bombel
ZBANOWANY

|
Wysłany: 07-12-2012, 20:17
Bolid: Seicento 900 Fun '02 |
|
|
Problemem jest przeglądarka Ja korzystam w chrome'a a e-sąd powstał w oparciu o IE i FF. Musiałem specjalnie doinstalować IE bo przecież nie będę drukował 15 zdjęć żeby załączyć do pozwu Nie mówiąc już o tym ile tak przesyłka waży, a wszystko musi być w dwóch kopiach: jedna dla sądu, druga dla pozwanego.
Do pomocy technicznej pisałem i też odpisali w podobnym tonie:
"Proszę sprawdzić czy Państwa system spełnia wymogi podane na stronie e-Sądu, dotyczące oprogramowania. Proszę również o zaktualizowanie Państwa systemu i instalację najnowszej wersji oprogramowania Java." |
_________________ Takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego
Ignorantia iuris nocet
Si vis pacem, para bellum
Najniższy sej w Poznaniu? Srebrny ajzol
 |
|
|
|
 |
|