Małe spoto-story z illegal street rejjjsing |
Autor |
Wiadomość |
KurczaK
KurczaK ma... malutki ... zapierdalacz
|
Wysłany: 10-04-2007, 20:05 Małe spoto-story z illegal street rejjjsing
Bolid: Alfa Romeo Brera 210+ |
|
|
Dzień 09 kwietnia 2007 zaczął się sennie...
Kawa rozbudziła umysł, który po wkręceniu się na wolne obroty, podsunął mi pomysł by gdzieś się wybrać.
Od jakiegoś czasu na moim rodzinnym forum krążyła informacja o wyjeździe większą grupą na "wartę" - jest to zapasowe lotnisko wojskowe usytuowane w lesie, na zwykłej drodze publicznej. Ta droga różni się jedynie tym , że jest szeroka no i po obu końcach prostej są dość duże zatoczki ...
Na początku nie byłem zbyt ochoczy na wyjazd w nieznane , tym bardziej że to hektar drogi był...
Wypiłem kolejną kawę ... posiedziałem na seicento-forum ... czas operacyjny 12:50...
Jeszcze kilka chwil na forum ... dokończyłem czytanie wszystkich tematów ... czas operacyjny 13:05...
Nudzi mi się ... czas operacyjny 13:07
spontan ... jadę na tą spotę
Wyjazd miał być z Kalisza o godz 13:50, więc wsiadłem w Kurczaczosa i J.A.Z.D.A.
Po krótkiej przed-spocie wyjechaliśmy w trasę.
Oczywiście zabrakło trochę organizacji w kolumnie aut i Ci co mogli to polecieli do przodu ... no i oczywiście ja i jeszcze 3 zaprzyjaźnione autka, się zgubiliśmy ... jeździliśmy po jakiś wsiach , łąkach, polach, wertepach... dziurska straszne (moje felunie ) no i jeszcze na dodatek zaczął padać deszcz...
.. po kilkunastu telefonach do znajomych, po kilkunastu użyciach "języka za przewodnika" dotarliśmy na miejsce.
WOOOOOOOOOW
miejscówka okazała się zarąbista
Było sporo autek .... i ludzikÓF
...ładne Bawarisze Motor Wageny
... SL 65 AMG ... na 1/4 łykał każdego ....
(widać go za BMW - tylko tył inne zdjęcia nie wyszły)
.... szukajcie jedynego Sejola na spocie ....
... zainteresowanie było spore ....
No w końcu tylko ja zapodawałem muzikk. Wiara jak spoglądała przez szybę wypowiadała zawsze to samo " o Q...a "
Było fajnie, było miło , była policja , było miło ... yyyy... wróć!
Tak , przyjechała policja w kabarynce .. ale tylko przejechali, popatrzyli i ustawili się na końcu prostej co jednoznacznie oznaczało koniec ścigania się.
Nie pozostało nam nic innego jak zebrać się i wracać do domu.
Jechaliśmy ta samą małą grupką.. no dołączyły do nas jeszcze 2 zaprzyjaźnione Bawareczki
Oczywiście w drodze powrotnej było małe after-patry
.. kebabik wszedł jak świeży
....::::''''' KONIEC'''''::::....
oczywiście ten spontanik nie może się równać do tego , gdy z kolegą pojechaliśmy po Felgi do Gdańska, ale i tak było super:)
(niestety większość fotek Tematycznie tu nie pasowała , no i wiele z nich było nieostrych , więc to co się dało, to podostrzyłem, zmieniłem rozdzielczość no i tu umieściłem Foty robione telefonem )
|
_________________ "Twój samochód jest wtedy wystarczająco szybki, gdy stojąc rankiem przed nim boisz się go otworzyć"
Walter Rohl
|
|
|
|
|
KurczaK
KurczaK ma... malutki ... zapierdalacz
|
Wysłany: 10-04-2007, 20:06
Bolid: Alfa Romeo Brera 210+ |
|
|
zapomniałem
Podziękowania dla "Sieroty" za pomoc w wyborze tematu
SławekZ |
_________________ "Twój samochód jest wtedy wystarczająco szybki, gdy stojąc rankiem przed nim boisz się go otworzyć"
Walter Rohl
|
|
|
|
|
szymonek
ĄĄĘĘĘ
Wiek: 36 Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 2645 Skąd: 54° 05'N 22° 56'E
|
Wysłany: 10-04-2007, 20:13
Bolid: 1E 187 |
|
|
UU fajna ustawka była i auta ciekawe |
|
|
Ciacho
Skoda Lover
Wiek: 39 Dołączył: 09 Cze 2006 Posty: 2755 Skąd: Podkarpacie
|
Wysłany: 10-04-2007, 20:19
Bolid: Skoda Octavia II FL 1.6 TDI Greenline |
|
|
ej no myślałem że żartowałeś tą sierotą Nie przy wszystkich
Apropo tego spocika - fajne fotki i fajne autka, wszystko fajne Kurczak fajny i jak zwykle się wyróżnia z szarego tłumu |
Ostatnio zmieniony przez Ciacho 10-04-2007, 20:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Bart_82
Nałogowiec stajenny :)
|
Wysłany: 10-04-2007, 22:12
Bolid: Seicento 1,1 SPI |
|
|
kurczaku oczywiscie wielki szacuneczek kurcze nasze kurcze ma niesamowity talent do tworzenia wszelkiego rodzaju story o opisowek |
_________________ W mojej stajni przybyło całe stado konikóf |
|
|
|
|
|