|
FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl
|
Praca ! |
Autor |
Wiadomość |
PanTadeusz
Nałogowiec

|
Wysłany: 10-05-2013, 08:28 Praca !
Bolid: Fiat Seicento Young 900 |
|
|
Panowie i panie !
Być może był już taki temat ale nie chce mi się go szukać bo zapewne był ogólnym tematem związany z poszukiwaniem pracy, a ja poszukuje pracy w obrębie Katowic czyli Chorzów, Bytom etc.
Jest tu sporo osób ze śląska i może słyszał ktoś między znajomymi bądź gdzieś indziej czy nie potrzebuje ktoś młodej osoby do pracy? Byłbym zainteresowany pracą gdzieś jako kierowca z kat. B , pracą gdzieś na magazynach, wykładaniem towaru w sklepach (hipermarkety).
Sami wiecie lato się zbliża, wakacje, przy aucie trzeba coś porobić no, a grosz do tego jest niezbędny.
Liczę na waszą pomoc |
_________________ Lewy pas to nie kółko różańcowe !
 |
|
|
|
 |
Kerad
Bywalec

|
Wysłany: 10-05-2013, 15:17
Bolid: Seicet o.9 gazownik xD |
|
|
Coś słyszałem o rozwożeniu paczek w PoczciePolskiej z bazy z Gliwic DK88, Dostajesz jakiego T4 lub coś w ten deseń i paczki. od ok 50 do 100 dziennie i kasę dostajesz za każdą doręczoną, kumpel wyciąga 1,5-1,8 miesięcznie, ale roboty trochę jest. Ale o szczegóły nie pytaj, bo nie znam.
A pozatym z kat B to poza własnym samochodem i pizzą nic mi nie przychodzi do głowy.
a na magazyn zatrudniał Kaufland w Bytomiu, ogólnie to nowy sklep, więc może potrzebują jakiś pracowników, najlepiej zadzwoń i będziesz wiedział.
A i jeszcze TESCO na Chorzowskiej co jakiś czas zatrudnia ludzi na 3-5 nocek, do wykładania i przestawiania towaru, ale to taka jednorazowa fucha, jak się akurat uda
Pozdro |
_________________ Kerad
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|