FORUM SEICENTO Strona Główna FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl

FAQTANIE OC  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Praca !
Autor Wiadomość
PanTadeusz 
Nałogowiec

Wysłany: 10-05-2013, 08:28   Praca !
   Bolid: Fiat Seicento Young 900

Panowie i panie !

Być może był już taki temat ale nie chce mi się go szukać bo zapewne był ogólnym tematem związany z poszukiwaniem pracy, a ja poszukuje pracy w obrębie Katowic czyli Chorzów, Bytom etc.

Jest tu sporo osób ze śląska i może słyszał ktoś między znajomymi bądź gdzieś indziej czy nie potrzebuje ktoś młodej osoby do pracy? Byłbym zainteresowany pracą gdzieś jako kierowca z kat. B , pracą gdzieś na magazynach, wykładaniem towaru w sklepach (hipermarkety).

Sami wiecie lato się zbliża, wakacje, przy aucie trzeba coś porobić no, a grosz do tego jest niezbędny.

Liczę na waszą pomoc :)

Kerad 
Bywalec

Wysłany: 10-05-2013, 15:17   
   Bolid: Seicet o.9 gazownik xD

Coś słyszałem o rozwożeniu paczek w PoczciePolskiej z bazy z Gliwic DK88, Dostajesz jakiego T4 lub coś w ten deseń i paczki. od ok 50 do 100 dziennie i kasę dostajesz za każdą doręczoną, kumpel wyciąga 1,5-1,8 miesięcznie, ale roboty trochę jest. Ale o szczegóły nie pytaj, bo nie znam.

A pozatym z kat B to poza własnym samochodem i pizzą nic mi nie przychodzi do głowy.

a na magazyn zatrudniał Kaufland w Bytomiu, ogólnie to nowy sklep, więc może potrzebują jakiś pracowników, najlepiej zadzwoń i będziesz wiedział.

A i jeszcze TESCO na Chorzowskiej co jakiś czas zatrudnia ludzi na 3-5 nocek, do wykładania i przestawiania towaru, ale to taka jednorazowa fucha, jak się akurat uda
Pozdro

Odpowiedz do tematu