|
FORUM SEICENTO
INTERNETOWE FORUM FIATA SEICENTO - dawne seicento.pl
|
Zakup blachodachówki |
Autor |
Wiadomość |
ziggy
Bywalec
|
Wysłany: 04-11-2024, 13:33 Zakup blachodachówki
Bolid: Seicento |
|
|
Cześć, rozważam zakup blachodachówki na dach mojego domu, ale nie wiem, czy to dobry wybór pod względem trwałości. Ktoś z Was ma może doświadczenie z tym materiałem? Czy po kilku latach użytkowania dach wygląda tak samo dobrze, jak na początku? |
|
|
|
|
MaciejK
Bywalec
|
Wysłany: 05-11-2024, 08:50
Bolid: seicento |
|
|
Hej, mam dach z blachodachówki od ponad 8 lat i mogę powiedzieć, że trwałość jest całkiem w porządku, ale wszystko zależy od jakości, jaką wybierzesz. Zainwestowałem w lepszą wersję, z grubszą warstwą ochronną, i do tej pory nie mam żadnych poważnych problemów. Oczywiście, trzeba brać pod uwagę regularne czyszczenie, bo mech i brud mogą się osadzać, szczególnie w zacienionych miejscach. Jeśli masz dom blisko lasu, może być więcej roboty z utrzymaniem czystości. Ogólnie, blachodachówka jest dobrą opcją, ale zwróć uwagę na producenta i gwarancję. Sprawdź sobie na przykład cenę blachodachówki u tego producenta https://pokrycia.pl/blachodachowka |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|